CUTI POS 13 NOV & 14 NOV. Teruskan pembelian dengan memasukkan diskaun kod SAYABELI untuk pembelian melebihi RM80 dan nikmati lebih penjimatan!
Cart 0
Arkitek Jalanan.jpg

Arkitek Jalanan

RM 30.00

To be honest, aku dah bosan dah dengar orang cakap ' belajarlah kerana Allah' setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up...




Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam.

Yalah, orang picisan macam aku ni mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah.




Tapi sebenarnya kan...

Aku tak pernah faham pun maksud 'belajar kerana Allah' tu.

Customer comments

Author/Date Rating Comment