Masukkan diskaun kod SAYABELI untuk pembelian melebihi RM80 dan nikmati lebih penjimatan!
Cart 0
KISAH CINTA BUDAK SEKOLAH.png

KISAH CINTA BUDAK SEKOLAH

RM 19.55 RM 23.00

Penulis - Mikael Sahaja


Ada satu benda yang kau kena tahu pasal budak sekolah agama ni. Walau namanya kedengaran suci, namun itu tak memberikan sebarang jaminan yang perangai budak sekolah agama ni 'less syaitonirrojim' daripada budak sekolah biasa.

Kalau kat sekolah biasa, jeneral syaitan terulung hantar dalam satu atau dua team bola bagi menghuru-harakan pemikiran budak-budak. Tapi kalau di sekolah agama, syaitan hantar satu armada. 
Ya, macam nak hantar perang kat lautan punya ramai.

Tu yang kadang bila melawat ke sekolah agama, jangan terkejut kalau ada yang main kejar-kejar dan lompat daripada meja ke meja macam beruk lapar pisang. 
Itu semua fenomena biasa. Masih level anak-anak je tu.

Dan ini adalah kisah budak-budak sekolah yang ingin membesar. Dari darjah lima hinggalah diorang.....



SEBARKAN


Customer comments

Author/Date Rating Comment